Delivery or takeaway

Select the type of reception

en

Menu

en

English

Log in
Tashkent
Home
About
Gallery
Recipes
Vacancies
Contacts
Public offer
Rules for visiting the restaurant
Certificate
Delivery and Payment Terms
Return Product Rules and Refund Policy

Рамен с курицей

Weight: 650 g

Бренд шеф

5/5
2 reviews

Cooking time 60 minutes

About the dish

Required ingredients

половина курицы или 0,5 кг куриного филе

яйцо куриное – 2 штуки

морковь – одна средней величины

лук – 1 штука

чеснок – 3 зубка

соевый соус – 4 ст.л.

порошок имбиря 0,5 ч. л.

перец чили – 3 штуки

зеленый лук – 10 г

кунжут – 1 ч. л.

душистый перец – 3 штуки

яичная лапша – 200 г

вода – 1,5-2 л

Step-by-step instructions on how to cook рамен с курицей